FAQ

Vanliga frågor och svar om skyddsfilm.

Allmänna frågor

Vad är Solfilmsbutiken.se?

Solfilmsbutiken.se är en webbutik som specialiserar sig på att sälja högkvalitativ solfilm, solskyddsfilm, dekorfilm och inredningsfolie. Vi erbjuder produkter för både privatpersoner och företag som vill förbättra sina fönster och inredning med praktiska och stilrena lösningar.

Vilka typer av produkter erbjuder Solfilmsbutiken.se?

Vi erbjuder ett brett sortiment av solfilm, solskyddsfilm, dekorfilm och inredningsfolie. Våra produkter används för att reducera värme och bländning, förbättra integriteten, skydda mot UV-strålar och ge estetiska förbättringar till fönster och inredning.

Hur lång är leveranstiden för beställningar?

Leveranstiden för beställningar är vanligtvis 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Vi strävar alltid efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar betalning via Klarna, Swish och kreditkort (Visa, Mastercard), och faktura. 

Har ni instruktioner eller guider för hur man använder era produkter?

Ja, en tydlig monteringsanvisning fås alltid med vid köp. 

Kan jag få prover på era produkter innan jag köper?

Ja, vi erbjuder prover på våra produkter så att du kan testa och se vilken produkt som passar bäst för dina behov innan du gör ett köp. Kontakta oss för att beställa prover.

Vad är fördelarna med att använda solfilm på fönster?

Solfilm har flera fördelar, inklusive minskad värme och bländning, ökad integritet, skydd mot skadliga UV-strålar, minskade energikostnader och förbättrat utseende på fönster.

Kan jag installera era produkter själv eller behöver jag anlita en professionell?

Våra produkter är designade för att vara enkla att installera själv. Men det är viktigt att följa instruktionerna noggrant för bästa resultat. Våra specialister hjälper dig om du skulle vara osäker på ett visst moment eller om du skulle stöta på problem.

Hur kan jag kontakta kundservice om jag har frågor eller problem?

Du är välkommen att kontakta vår kundservice eller ringa oss på 042-16 50 10. Vi finns tillgängliga måndag till fredag, 08.00 till 17.00.

Har ni några rabatter eller kampanjer för större beställningar?

Ja, vi erbjuder rabatter och kampanjer för större beställningar. Kontakta vår kundservice för att diskutera dina behov och få en offert.